Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz

Tot ce trebuie sa stii despre infiintarea si functionarea unui PFA


de Victor Achim la 11 Aug. 2015 Exclusiv
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tot ce trebuie sa stii despre infiintarea si functionarea unui PFA
Introducerea impozitului pe venit pentru microintreprinderi a facut ca varianta PFA sa fie, cea mai CONVENABILA din punct de vedere fiscal.


Totusi, forma de organizare PFA pentru realizarea de venituri din activitati economice, desi pare cea mai simpla si la indemana modalitate, reprezinta de fapt un proces complex.

Chiar si pentru realizarea veniturilor din salarii legislatia impune proceduri laborioase: avizul unnui medic, protectia muncii dar si varsta minima obligatorie sub care nu se poate deroga. Procedurile sunt cu mult mai elaborate in cazul infiitarii unei societati comerciale ori a autorizarii ca persoana fizica autorizata.

Din acest motiv iti prezentam ghidul << Totul despre infiintarea si functionarea unei PFA >>, care iti promite o serie de avantaje de nerefuzat:

Fiscalitate minima. Altfel spus, mai multi bani vor ramane in buzunarul tau si mai putini ajung in cel al statului. Ca PFA, nu vei plati impozit pe dividende!

Cheltuieli mai mici cu indeplinirea obligatiilor declarative si de plata. Ca PFA, poti tine contabilitatea in partida simpla. In acest caz, nu vei mai avea nevoie de un contabil, iar aceasta inseamna cheltuieli de functionare considerabil mai mici!

Acces neingradit si imediat la veniturile realizate. Doar alegand PFA vei putea dispune de banii realizati din activitatea TA dupa bunul plac si fara costuri suplimentare. Alegand SRL, ai beneficia de dividende abia in anul urmator celui in care profitul a fost realizat, si doar cu aprobarea AGA (Adunarii Generale a Asociatilor).   

Daca obiectivul tau este sa-ti reduci la minimum costurile, atunci suntem pe aceeasi lungime de unda!

 


Autor: Victor Achim

Victor Achim s-a alaturat redactiei noastre acum 6 ani. Si-a inceput activitatea in presa in urma cu peste 10 ani si a acoperit de-a lungul anilor domenii precum TVA, taxe si impozite si contributii sociale.
0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

x

Intrebare antispam: 4 + 4 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Cele mai citite stiri

Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz
Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
Descarca GRATUIT Raportul Special

Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016