Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit

Adauga adresa de e-mail pentru a primit Raportul Gratuit
Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz

Pe cine va verifica ANAF in perioada urmatoare?


de Cecilia Pavelescu la 19 Ian. 2017
0 comentarii
Fii primul care comenteaza
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pe cine va verifica ANAF in perioada urmatoare?
ANAF - DGV a anuntat ca efectueaza o operatiune de verificare a agentilor economici care detin atestate pentru comercializarea si distributia produselor accizabile.


Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala a Vamilor, efectueaza in perioada 03.01.2017-31.01.2017, o operatiune de identificare si avertizare a agentilor economici asupra consecintelor nedepunerii, pana la data de 15.02.2017, a cererilor pentru obtinerea noilor atestate pentru comercializare si distributie in sistem angro/en detail de produse energetice, bauturi alcoolice si tutun prelucrat.

Astfel, cei ce detin atestate pentru desfasurarea activitatii de distributie si comercializare in sistem angro/en detail de produse energetice, de bauturi alcoolice si/sau tutun prelucrat, emise anterior in baza O.P.A.N.A.F nr.1849/17.06.2016 si OPANAF 1850/2016 si care nu au depus cereri pentru obtinerea noilor atestate, vor face obiectul unor verificari.

Scopul acestei actiuni este de a informa operatorii economici despre noile prevederi legale, dar si de a preintampina desfasurarea activitatii de distributie si comercializare in sistem angro/en detail de produse energetice si/sau distributie si comercializare angro de bauturi alcoolice si/sau tutun prelucrat, fara detinerea unui atestat.

Reamintim ca, incepand cu data de 15.02.2017, atestatele emise anterior, conform prevederilor legale de la acea vreme, nu mai sunt valide, iar desfasurarea activitatilor respective poate constitui, dupa caz, infractiune sau contraventie.


 


Autor: Cecilia Pavelescu

0 comentarii
Fii primul care comenteaza

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:

Va place acest articol?
Dati o nota de la 1 la 5!

Rating:
Nota: 4.88 din 4 voturi

x

Intrebare antispam: 1 + 3 =

Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebarea de mai sus!

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Cele mai citite stiri

Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz
Va oferim GRATUIT toate
informatiile privind legislatia PFA
Descarca GRATUIT Raportul Special

Noutati PFA in 2025. Solutii. Dezavantaje. Studii de caz

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit si fii informat!
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016